Nieuws

Open huis Voedselbank Veendam



Uitnodiging opening openhuis 15 en 16 okt 2021 2x-2.jpg

15 en 16 oktober houdt de Voedselbank Veendam open huis in de Week tegen Voedselverspilling!

Omdat we door corona dit niet eerder konden organiseren doen we het nu. Op vrijdag 15 oktober van 16 tot 18 uur zijn sponsoren, collega voedselbanken en anderen, uitgenodigd om de openingshandeling bij te wonen.
De huisvesting van Voedselbank Veendam, die gevestigd is in het voormalig Lidl pand aan het Boven Oosterdiep 141, is na een grondige verbouwing beschikbaar gesteld door de gemeente voor een periode van tenminste 10 jaar.

Naast een verrassende openingshandeling is er ruim tijd voor het bezichtigen van het pand. Op verschillende plaatsen geven onze vrijwilligers uitleg over het werk van de Voedselbank.

Wethouder Grimbergen geeft een korte verhandeling over de rol van de gemeente bij armoedebestrijding. Daarnaast zal iemand van Voedselbanken Nederland ons bijpraten over de plaats en taak van de Voedselbanken de komende tijd en tot slot kunnen genodigden een korte schets van de voorzitter van onze Voedselbank verwachten met als titel: “Hoe staan we ervoor?”

Op 16 oktober is er van 15 tot 16.30 uur Open Huis voor iedereen die belangstelling heeft. Op deze dag zullen we hun graag informeren over ons werk bij de Voedselbank. In verband met corona vragen we mensen die langs willen komen zich vooraf even aan te melden via info@voedselbankveendam.nu. Ook wordt ieder die ons wil bezoeken verzocht een vaccinatiebewijs of een negatief coronatest resultaat mee te nemen.

Voor nadere informatie info@voedselbankveendam.nu