Sport

Verslag V&Z Veendam - week 39V&Z_Veendam.png

Voor de beker werd nog een wedstrijd gespeeld tussen Claj Consultancy en Voetzorg van Maanen en de uitslag is 0-9 geworden.

In de hoofdklasse werd de wedstrijd tussen Galacticos en Gervas futsal zeven minuten voor afloop gestaakt bij de stand van 4-3. Er werd hard gestreden door beide teams met het gevolg van een aantal gele kaarten die allemaal terecht waren, maar bij de laatste gele kaart voor Gervas was de scheids er klaar mee en staakte de spannende wedstrijd. Na overlag met beide teams heeft V&Z besloten dat de eindstand 4-3 is. Bahcici scoorde er drie voor Galacticos en Imminga twee voor Gervas, maar Sijsling maakte voor Gervas wel de mooiste uit een prima ingeschoten vrije trap. Sandra;s Hairstudio – H.v.d. Veen VOF werd 2-7 en scoorde v/d. Veen drie keer. Draaijer Schilders speelde zonder wissels en verloor dan ook met 1-8 van een goed spelend DWS/ v.d. Kooi Drukkerij en Bruins werd daar de man van de wedstrijd met zes goals.

Smit Facility won in de eerste klasse met 8-6 van Taxi Molijn door ondermeer drie goals van Keizer en B. Wollinga en voor Taxi Molijn deed Maros hetzelfde. Pantalon du Sud won met 7-4 van Veen Auto’s.

In de tweede klasse won Dofine met 5-0 van Euro Mail en Fc. Sensa verloor met 4-6 van Essity en daar vielen bij beide teams twee gele kaarten en Hulshof scoorde drie goals voor Essity. Bij Clias/ v.d. Laan Verzekeringen tegen Stuk. M. Stevens vielen drie gele kaarten waarvan een voor Clias/ v.d. Laan en dus twee voor Stuk. M. Stevens, maar er vielen ook nog twaalf doelpunten met als uitslag 4-8. Beks maakte drie goals voor M. Stevens. Gadero- By Kielman werd 4-4 en daar verspeelde By Kielman een 4-1 voorsprong.

Feiken CV won in de derde klasse met 5-0 van Veendam Fanatics. 19 Mei – De Vastgoedschilder werd 3-4 en H.S.J.L ’21 – Hello Kitty Warriors werd 3-13 en Nijland scoorde er zes van, maar kreeg na de wedstrijd ook nog een rode kaart van de scheidsrechter.

De vierde klasse zou zomaar erg spannend kunnen worden bovenin, want drie teams zijn nog zonder punten verlies. De Kandelaar won met 5-0 van Adviesunie Lokken en Riedstra maakt er drie van de vijf en Woninginrichting Winschoten – Avebe werd 1-3 en is na drie wedstrijden net als De Kandelaar nog zonder punt verlies en ook Koopjes Drogisterij is na twee wedstrijd nog ongeslagen, want nu won het van Fc. Flamingo’s  met 2-5 dat ook een goed team, maar enkele spelers alleen zelf willen scoren en medespelers niet zien staan. Fc. Koopjes Drogisterijen speelde zonder wissels en Hoving scoorde er drie. Faber & Faber – Fc. Titanium werd 3-4 en een aantrekkelijke wedstrijd. D. Dijk scoorde eindelijk weer eens voor Fc. Titanium en ook direkt maar drie keer en deze wedstrijd viel ook nog een rode kaart voor een speler van Fc. Titanium die de scheidsrechter beledigde.

Verder wil het bestuur er nogmaals op wijzen dat de teams de lege flesjes en andere troep moeten opruimen, want anders kunnen er sancties volgen. Tevens zullen de teams die de contributie nog niet hebben betaald niet meer mogen spelen. Er is een laatste mail verstuurd en deze dient binnen een week betaald te worden.
Op 8 november is de jaarlijkse algemene vergadering in de Wildervanckhal, aanvang 19:30 uur.