Nieuws

Ouderenmiddag in vanBeresteyn
met Alex Staal en Laurens Schreuder plus Henk Puister



IMG_0094.jpg

De teugels worden weer een beetje meer losgelaten. Het bestuur van de Stichting Senioren Platvorm is dan ook blij dat woensdag 29 september er weer een gezellige middag voor de senioren kon worden georganiseerd. De laatste keer dat ze van de jaarlijkse Ouderendag hebben genoten was in 2019. Maximaal 70 gasten mochten er in de foyer zijn van vanBeresteyn.

IMG_0004.jpg

Secretaris en vicevoorzitter Jannie Blaauw: “Een ouderwetse Ouderendag was vanwege corona helaas nog niet mogelijk. We hadden al gehoopt dat vanBeresteyn rond deze tijd weer een klein beetje open zou zijn. Het is een Ouderenmiddag geworden, want bij een Ouderendag komt er veel meer bij kijken. Omdat we daar ook allerlei stands van instellingen bij hebben en meer artiesten.”

IMG_0012.jpg

Wethouder Ans Grimbergen heette de gasten van harte welkom. Ze heeft het sociale domein in haar portefeuille, waaronder ook ouderenbeleid. Ze was blij om te zien dat er ook weer dingen georganiseerd kunnen worden. Juist ook voor de ouderen, na een heel nare tijd. Met veel alleen zijn en met weinig mensen ontmoetten. Het is leuk om weer bij elkaar te kunnen zijn, een middag om elkaar weer te kunnen ontmoeten. En gezellig naar muziek luisteren.

IMG_0114.jpg

Alex Staal en Laurens Schreuder traden op met Groninger liedjes, waarvan vele van Ede Staal. Tussen de optredens door vertelde Henk Puister leuke verhaaltjes in het Gronings. Het beloofde een gezellige middag te worden, en dat werd het ook.

IMG_0035.jpg

Natuurlijk hoopt het bestuur in 2022 weer een echte ouderwetse Ouderendag te kunnen organiseren.

IMG_0076.jpg