Nieuws

Corona QR-code maakt jamsessie weer mogelijk
in  Grand Café Java_MG_6586.jpg

Na een ontzettend lange pauze was afgelopen zondagmiddag de eerste jamsessie weer een feit. Op het moment dat zeker was dat de middag doorgang mocht krijgen, gingen de drie heren Alex Horling, Roelof Schuiling en Gerko Vreekamp aan de slag om alles te organiseren. Samen met uitbater Leo Frans van Grand Café Java werd alles in het werk gesteld om er een geweldige middag van te maken.

_MG_6521.jpg

Terwijl de eerste tonen van de muziek werden gespeeld, was het nog even zoeken naar het juiste geluid om vervolgens iedereen die dat wilde samen muziek te laten maken. Aangezien het redelijk kort dag was, had niet iedereen de mogelijkheid om deze zondag van de partij te zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Er was dan ook genoeg animo van verschillende muzikanten om op zijn of haar instrument, met daarnaast diverse zangers en zangeressen, weer heerlijke muziek te maken.

_MG_6605.jpg

Ook twee jonge muzikanten vertoonden bevlogen hun kunsten, wat hun een daverend applaus opleverde. En het publiek wist de sessie gelukkig ook weer te vinden. Een bezoeker laat zich enthousiast ontvallen dat het een fantastische middag is en besluit aan het einde van de jam samen met een aantal andere bezoekers nog even gebruik te maken van de menukaart van het Grand Café.

_MG_6596.jpg

De drie organisatoren kijken tevreden terug op een prachtige jammiddag. Volgende maand, de laatste zondag van oktober, zal er van drie tot zeven uur weer een Jamsessie zijn. Dus haal alvast je instrument onder het stof vandaan en noteer 31 oktober in de agenda.


Fotoalbum: