Sport

Verslag V&Z Veendam - week 38V&Z_Veendam.png

Het V&Z Team Jos Beeres heeft in een pittige wedstrijd tegen Schattenberg met 3-1 gewonnen en de doelpunten werden gescoord door Ottema, Korringa en Swama. Vorig week werd thuis ook al gewonnen.

In de interne competitie werd ook weer volop gespeeld en veel gescoord. In de hoofdklasse had H. v/d. Veen VOF geen kind aan Galacticos waar een paar belangrijke spelers ontbraken. De uitslag werd 2-11 en Kasto scoorde er drie van de elf. De andere wedstrijd die in de hoofdklasse werd gespeeld ging tussen MF Shipping en SWO Veendam en dat was een mooie spannende wedstrijd en dat is tussen deze team meestal zo en ook nog erg sportief. De uitslag werd 3-3.

Ook werd er in de eerste klasse gespeeld en daar wonnen de beide koplopers hun wedstrijd. Sportplein won in een erg spannende wedstrijd met 2-1 van Bert Ritsema Futsal die toch ook door V&Z als kanshebber voor het kampioenschap mee kan doen. Osman Gazi won ook en nu werd Pantalon du Sud naar huis gestuurd met een 3-6 nederlaag en dat ondanks drie goals van Voornhout van Pantalon de Sud en voor Osman Gazi scoorde Gall drie keer. Dijk Administratie won met 7-3 van Smit Facility en daar scoorde Bults drie keer voor Dijk Administratie. Deze wedstrijd was heel leuk om te zien met goed voetbal en pas in de laatste minuten maakte Dijk Administratie het verschil. Ondanks dat Bosma drie goals maakte voor Taxi Molijn werd er toch met 4-7 verloren van Autobedrijf Smit Meeden en daar scoorde De Wit er drie voor Autoberdrijf Smit. Veen Auto’s won met 3-2 van Prins Electrotechniek. Deze klasse lijkt dit seizoen een spannede strijd te worden om het kampioenschap.

Clai Consultancy – Essity werd 5-4 en dat is een wedstrijd uit de tweede klasse en ook in dezelfde klasse won Voetzorg van Maanen hun tweede wedstrijd met 2-1 van Clias/vd Laan Verzekeringen en G. Mulder scoorde de beide goals.

In de derde klasse werden vijf wedstrijden gespeeld en daarvan zijn dit de uitslagen. Van Der Laan Verzekeringen – Feiken CV 2-2, dit was een zeer mooie en spannende wedstrijd. MOG ICT – Veendam Fanatics werd 2-3 en daar ging de coach nogal te keer tegen de scheidsrechter met woorden die niet thuis horen in de hal. Hello Kitty Warriors won met 10-7 van Salon la Granja en vdlaan.nl – 19 mei werd 3-4 en H.S.j.L.21 – De Vastgoed sf=childer werd 0-23 en het blijkt nu dat H.S.J.l. 21 een klasse te hoog is ingedeeld. Talma werd topscoorde deze avond met zes doelpunten.

In de vierde klasse werden vier wedstrijden gespeeld en de uitslagen zijn: GHV/ Vastgoed Partner- Fc. Flamingo’s werd 2-7 en Drenth Installatietechniek – AVEBE werd 4-5 en scoorde v.d. Meulen er vier van de vijf. W.I. Winschoten – Fc. Titanium werd 2-1 en Faber & Faber – De Kanderlaar werd 6-10 en maakte T. Faber vier goals voor Faber & Faber.

V&Z wil de teams er nogmaals op attenderen dat men de wedstrijdformulieren goed moet invullen en na de tijd nog vragen om de doelpunten te wijzigen en ook de lijnrechter en coach er opzetten, want anders volgen er boetes.

Tevens willen wij en ook de beheerder dat de teams de hallen netjes achterlaten en dat betekent dat men de rommel zoals flesjes e.d. moet opruimen en als dit niet gebeurt er sancties volgen. Vrijdagavond was het in de Parkstadhal een puinhoop en wij als V&Z en of de beheerder zijn geen vuilnismensen en dus denk erom en ruim jullie troep op.