Sport

Verslag V&Z Veendam - week 37



V&Z_Veendam.png

Er werd afgelopen week gestreden voor de beker en ook in de competitie. De uitslagen van de beker vinden jullie op de site van VenZ.

In de hoofdklasse werden twee wedstrijden gespeeld en daar werd Sandra’s Hairstudio met een 3-8 nederlaag naar huis gestuurd en Vasse was de man van de wedstrijd, want hij scoorde er vijf van de acht. Draaijer Schilders tegen JS-Viro werd 5-2 en Draaijer speelde zonder wissels.

In de tweede klasse verloor Stuk. M. Stevens met 3-7 van By Kielman en scoorde Cijntje er vier van de zeven. In een zeer aantrekkelijke wedstrijd speelden Essity en Gadero gelijk met 5-5. Sidin scoorde er drie voor Essity.

In de vierde klasse won Fc. Koopjesdrogisterij met 9-4 van W I Winschoten dat maar drie veldspelers had en Valeton scoorde vijf keer voor Fc. Koopjesdrogisterij.

V&Z heeft nog wel enkele mededelingen voor de teams. Als eerste zou het prettig zijn dat de formulieren goed worden ingevuld en als tweede is het alleen mogelijk om nieuwe spelers aan te melden met het formulier en ook daarbij de pasfoto en als men dit apart doet gaan wij dit niet meer verwerken en kan de speler dus ook niet spelen. Ook dient men de naam van het team te vermelden, want de ledenadministratie heeft een formulier gekregen, maar de naam van het team staat er niet op en kan dus ook niet worden ingeschreven.
Als een team niet kan spelen moet het team met de tegenstander in overleg om de wedstrijd op een ander keer te spelen en dat kan alleen op een maandag en in overleg met de competitieleider. Kan er niet gespeeld worden dan is de wedstrijd met 5-0 verloren. Hieraan zij wel kosten verbonden.
Denk ook aan de scheenbeschermers, want vanaf nu moeten die gedragen worden en zo niet mag de speler niet deelnemen aan de wedstrijd.