Nieuws

De gezelligheid is terug in Veendam20210911_135624.jpg

Afgelopen zaterdag was de sfeer in het centrum van Veendam dik in orde. Dweilorkest Word Wakker! heeft sinds lange tijd weer in het openbaar mogen optreden en de ontvangst was bijzonder gastvrij.

Het begon al op de parkeerplaats bij het Hazepad. Een wat oudere dame bood het orkest voordat ze een noot hadden gespeeld al koffie en thee aan. Hier hebben hebben ze dankbaar gebruik van gemaakt door te pauzeren bij de snackbar op de hoek van de Kerkstraat.

De trombonist had een hanenpak aangetrokken en dat verblijde menig toeschouwer. Lachen geblazen toen de haan het lef had om de poelier binnen te stappen. Dit is met een sisser afgelopen.

Veel terrassen gevuld met vrolijke mensen. Na elk nummer een applaus. Word Wakker heeft genoten en is trots op hun de vereniging die afkomstig is uit Veendam.

Graag doet Robert van Dijk nog een oproep aan de muzikanten in en om Veendam. "Kom mee doen. We hebben naast dweilorkest Wakker Worden! een orkest waarbij alle instrumenten welkom zijn. Ook kun je een instrument naar keuze leren spelen omdat we nauw samenwerken met de muziekschool. Tegen een sterk gereduceerd bedrag krijg je professioneel les en leer je snel om mee te spelen. Het orkest heeft ook een 'Felicitatiedienst' die voor een symbolisch bedrag een serenade komt brengen bestaande uit herkenbare vrolijke muziek. Een moment om nooit meer te vergeten. Wij zorgen voor een aandenken in de vorm van een sfeerfoto. Wij hebben er weer zin in om nieuwe mensen te ontmoeten. Kom eens langs op onze repetitieavond aan de Schipperstraat op de dinsdag van 19.15 tot 21.30 uur. Een gezellige zinvolle avond waarna je ook nog eens vroeg weer thuis kunt zijn. Uiteraard mag je blijven hangen aan de bar in ons eigen verenigingsgebouw."

IMG_8521.jpg