Nieuws

Online cursussen bij de Groningse bibliotheken



Online-Cursussen.jpg

Je blijven ontwikkelen wordt nog gemakkelijker met de gratis online cursussen van de Bibliotheek. Via Biblionet Groningen zijn meer dan 160 online cursussen te volgen op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling, taal of digitale vaardigheden.

Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de Groningse bibliotheken kun je ruim 160 online cursussen volgen. Gratis en op het moment dat het jou uitkomt. Hiervoor is een aanbod samengesteld van online cursussen en trainingen bij Soofos en GoodHabitz. Er zijn cursussen over fotografie, marketing, communicatie, design & vormgeving, gezondheid, psychologie, talen, digitale vaardigheden, sociale media en nog veel meer.

Kijk voor meer informatie op biblionetgroningen.nl/online-cursussen

Informatieavond Bibliotheek Veendam
Woensdag 29 september (19.30-20.30 uur) organiseert Bibliotheek Veendam een informatieavond over het online cursusaanbod. Deelnemers krijgen deze avond uitleg over het aanbod, de opbouw van cursussen en over het aanmelden en deelname. Wil je deze gratis informatieavond bijwonen? Meld je dan aan via biblionetgroningen.nl/veendam.