Nieuws

Inschrijving Nedmag moonlight walk Veendam 2021236113035_4006876602768767_3279748705191776309_n.jpg

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de vierde editie van de Nedmag moonlight walk Veendam. Deze vierde editie vindt plaats op vrijdagavond 17 september aanstaande. Organisator de Lions Club Veendam heeft het evenement vorig jaar niet georganiseerd vanwege corona. De club is verheugd dat het dit jaar weer mogelijk is om de wandeling te organiseren. 

De route van dit jaar heeft een lengte van iets meer dan 5 kilometer. Langs de route zullen zoals gebruikelijk weer diverse leuke acts, artiesten en muzikanten te zien en te beluisteren zijn. Dit jaar zullen de groepen waarin gestart word kleiner zijn dan voorgaande jaren. Dit moet ervoor zorgen dat het niet te druk wordt bij de acts. Het idee is om een lang lint van wandelaars te vormen langs de route. 

Coronaregels
Het evenement is een buitenevenement en daarvoor hoeft volgens de huidige regels geen corona check gedaan worden. Belangrijk is natuurlijk wel dat de wandelaars zich tijdens de route houden aan de 1,5 meter afstand. Als de Moonlight Walk moet worden afgelast vanwege coronamaatregelen van de overheid, of om welke andere reden dan ook, dan krijgt de deelnemer zijn of haar inschrijfgeld terug.

Jong talent
De Lions Club Veendam is nog op zoek naar jong talent die hun kunsten willen vertonen. Dit kunnen zangers of zangeressen zijn, maar ook andere talenten zijn welkom. Artiesten en muzikanten kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@moonlightwalk.nl. Na selectie zullen een aantal acts terug te zien zijn langs de route van dit jaar. 

Inschrijving
Wie als wandelaar deel wil nemen kan zich vanaf vandaag aanmelden via de website www.moonlightwalk.nl. Voorgaande jaren was het ook mogelijk om op de avond zelf nog in te schrijven, maar dat is dit jaar niet mogelijk. Bovendien is op dit moment het aantal deelnemers gelimiteerd tot 750. We hopen jullie te zien op 17 september en laten we er samen een gezellige avond van maken!