Nieuws

Maandelijkse Sportactiviteit voor 55-plussers
“Olympische 10-kamp”Gerhard G olympia-1535219_1920.jpg
Foto Gerhard G

Op vrijdag 16 juli 2021 organiseert Veendam Beweegt van de gemeente Veendam de maandelijkse sportactiviteit voor 55-plussers, een Olympische 10-kamp. Aanmelden kan individueel of in duo’s.
 
Olympische 10-kamp
10 leuke en sportieve spelletjes die in twee-/viertallen worden gespeeld. Enkele spelletjes die wij gaan spelen zijn boogschieten, vortex werpen, basketballen en tonrollen. Naast de spelletjes is er voor elke deelnemer koffie en koek.
 
Aanmelden
Olympische 10-kamp wordt gehouden op vrijdag 16 juli 2021 op het ballonnenveld/basketbalveld in Borgerswold van 10.00 tot 11.30 uur. Aanmelden kan individueel of in tweetallen via: veendambeweegt@veendam.nl of telefonisch via: 06-8685 6864. Deelname aan de activiteit is gratis inclusief koffie en koek.

Veendam Beweegt!
Veendam beweegt is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. Deze website is de verzamelplaats voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Het platform bevat informatie voor inwoners, sportverenigingen en scholen. Ook alle sportaanbieders en het laatste sportnieuws uit de gemeente staan op het platform vermeld. Blijf op de hoogte van alle sportieve activiteiten via: www.veendambeweegt.nl