Nieuws

Zesde editie voor de Vakantie Voorleestent in VeendamVakantie Voorleestent (1).jpg

Deze zomer trekt  Bibliotheek  Veendam weer twee avonden per week de wijk in met de Vakantie Voorleestent.  Deze vakantie staat de tent zes weken lang in Veendam Noord en Wildervank.

Samen met kinderopvang Prokino en kindercentrum Hoi Pippeloi is Bibliotheek Veendam voor het zesde jaar op rij met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijk. Zes weken lang staat de tent op een vaste avond, tijd en locatie in de gemeente Veendam. 

Dinsdagvond in Veendam Noord
Elke dinsdagavond staat de Bibliotheek samen met kinderopvang Prokino in Veendam Noord, ter hoogte van OBS Noorderbreedte. We lezen er voor en spelen samen spelletjes. Je vindt de Vakantie Voorleestent deze zomer aan de Meezenbroekstraat op dinsdag 13, 20, 27 juli en 3, 10, 17 augustus van 18.30 uur tot 19.30 uur.

Woensdagavond in Wildervank
Elke woensdagavond staat de Bibliotheek samen met kindercentrum Hoi Pippeloi in Wildervank, ter hoogte van de Westerschool. Geniet van een heerlijk voorleesverhaal en doe mee met de leukste spellen. Deze zomer komen alle bekende boekenvriendjes voorbij. Je vindt de Vakantie Voorleestent aan de Groen van Prinstererlaan op woensdag 14, 21, 28 juli en 4, 11, 18 augustus van 18.30 uur tot 19.30 uur.

Over de Vakantie Voorleestent
Bij de Vakantie Voorleestent wordt voorgelezen en doen we spelletjes. Kinderen en ouders kunnen er tevens de leukste (voor)leesboeken lenen. Een bezoekje aan de Vakantie Voorleestent is helemaal gratis en ook gezinnen uit andere wijken zijn van harte welkom! Met de Vakantie Voorleestent wil Bibliotheek Veendam het (voor)lezen in de zomer stimuleren. 

Bibliotheek Veendam houdt zich bij de activiteiten aan de coronarichtlijnen.