Nieuws

Gratis Wonderwolk Peuterbijbel
voor ieder pasgeboren kindwonderwolk graits peuterbijbbel.png

Huizinga Boeken & Kado’s in Veendam en uitgeverij De Wonderwolk komen met een nieuwe campagne: gratis de Wonderwolk Peuterbijbel voor ieder pasgeboren kind.

Waarom deze campagne?
Samen met uitgeverij "De Wonderwolk" starten wij een weggeefactie van de nieuwe peuterbijbel.
De Wonderwolk is opgericht door Aisha Meel vanuit een passie om Gods liefde te delen met kinderen. Al haar werk voor de Wonderwolk doet zij vrijwillig, zonder winstoogmerk.
“De winst die we uit onze producten en workshops halen wil ik graag teruggeven aan het Koninkrijk van God. In mijn hart is een verlangen gegroeid om zoveel mogelijk kinderen onze nieuwe Peuterbijbel te geven.”

Als regionale christelijke boek- en kadowinkel delen wij deze missie en helpen hier graag aan mee! Ook voor mensen die anders niet zo bekend zijn met de bijbel maar toch graag een hippe en laagdrempelige bijbel in huis willen om de verhalen te bekijken en te vertellen is dit ideaal!

Daarom starten we een gratis weggeefactie met de nieuwe peuterbijbel(t.w.v. 20,99) voor pasgeboren baby's!

Hoe werkt het?
Gezinnen waarin een kindje geboren wordt, kunnen binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van hun baby laten zien (hier word een foto van geknipt)bij Huizinga boeken en Kado’s in Veendam. Daar ontvangt u de Wonderwolk Peuterbijbel kado.

Maximaal 1 bijbel per kind.
De actie loopt van 1 juli 2021 t/m 30 juni 2022 zolang de voorraad strekt.

De Wonderwolk Peuterbijbel
De Wonderwolk Peuterbijbel is een unieke, luxe Peuterbijbel. De Peuterbijbel heeft een harde kaft met gouden glitterletters en is 24x24cm groot. Het is daarmee dus niet zomaar een klein kado. De Peuterbijbel telt 176 pagina’s en 20 Bijbelverhalen: tien uit het Oude Testament en tien uit het Nieuwe Testament. De teksten zijn geschreven door Aisha Meel en Adriëlle Schouten. De extra grote illustraties maken het een feest om voor te lezen.

Meer informatie over de Peuterbijbel en de weggeefactie is te vinden op https://www.huizingaveendam.nl/nieuws/

Als regionale christelijke winkel hebben we natuurlijk veel meer mooie en waardevolle artikelen. Of u nu op zoek bent naar een goed (studie) boek, een ontspannen roman of een kado voor (christelijke) gelegenheden: wij hebben een uitgebreid assortiment. We heten u van harte welkom online of in de winkel!

Huizinga Boeken & Kado’s|
www.huizingaveendam.nl
info@huizingaveendam.nl
Kerkstraat 30 Veendam