Sport

Sportcentrum Oxygym Veendam
vanaf 1 juli 24/7 open!!



Jan Oxygym 24 7.jpg

Het grootste sportcentrum uit de gemeente is vanaf 1 juli 24/7, 365 dagen per jaar geopend! En onze service blijft gewaarborgd! Service is kwaliteit, begeleiding is essentieel en de gezelligheid blijft.

Wat is er nieuw?
Een nieuw interieur, een vernieuwde ingang aan de voorzijde en onze fitnessruimte van 700m2 is voorzien van nieuwe airco’s, waardoor wij ruimschoots binnen de richtlijnen blijven en de luchtkwaliteit kunnen waarborgen!

Leden van Oxygym kunnen met een eigen toegangspas 24/7, 365 dagen per jaar trainen!
Service en kwaliteit zijn voor ons prioriteit. Vanaf 1 juli kunnen onze klanten tussen 22:00 en 08:00 zelf met een gepersonaliseerde pas aan de voorzijde ons pand betreden en zelfstandig trainen. Hierdoor willen wij optimaal aansluiten bij de wensen van onze klanten. Tussen 08:00-22:00 van maandag t/m vrijdag en in het weekend tussen 09:00-15:00 blijven er altijd medewerkers aanwezig om onze klanten de service te bieden die wij blijven garanderen.

Sportcentrum Oxygym hecht enorm veel waarde aan het persoonlijke contact, de coaching en de begeleiding van alle klanten!

Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en altijd inclusief:

  • GRATIS uitgebreide intake
  • GRATIS persoonlijk trainingsschema
  • GRATIS koffie/thee en sportdrank
  • GRATIS sauna
  • GRATIS zonnebank

Kom gerust langs van maandag t/m vrijdag tussen 08:00-22:00 en op zaterdag of zondag tussen 09:00-15:00 en maak kennis met ons sportcentrum. We geven u graag een rondleiding en overtuig u zelf van een gezonde leefstijl en profiteer van de mogelijkheden in ons sportcentrum!