Nieuws

Snuffelshop 2.0 viert 1-jarig bestaan met 50% korting
op gehele assortiment



IMG_0145.jpg

Op zaterdag 19 juni viert Snuffelshop 2.0 van Stichting Eerste Hulp hun 1-jarig bestaan. Deze dag word feestelijk gevierd met een hapje en drankje. “Onze klanten, en ook wijzelf, zijn blij dat we weer terug zijn. Dat zien wij ook terug in ons klantenbestand.” Op het gehele assortiment wordt een korting gegeven van maar liefst 50%. 

Met deze inbrengwinkel heeft Stichting Eerste Hulp al tientallen mensen in de regio Veendam kunnen helpen. 

Vorig jaar hebben de vrijwilligers van de inbrengwinkel met veel plezier voor mensen met een laag inkomen sinterklaas en kerst kunnen vieren. Eenzame ouderen zijn blij gemaakt met een presentje, en anonieme oproepen zijn gehoord en geholpen. “Met veel blije gezichten, daar doen wij het voor! We maken er een goed behulpzaam jaar van!”

Snuffelshop 2.0 in Veendam draait op inbrengbasis van spullen door gulle gevers geschonken. Iedereen kan iets inbrengen en alles is welkom. Vooral kleding is een noodzakelijkheid. 

Inbreng kan van maandag tot zaterdag tijdens de openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Dit kan zonder afspraak. Na aftrek van de vaste lasten word de opbrengst terug gecirculeerd naar diegenen die dat nodig hebben. Met elkaar en voor elkaar! 

“Graag tot zaterdag.”

Openingstijd van de inbrengwinkel Snuffelshop 2.0 aan de Verlengde Kerkstaat is zaterdag van 10 tot 17 uur. Er mogen 15 bezoekers per keer in de winkel zijn.