Sport

SV Clias Sportclub van het jaar!



PXLS4088_.jpg

SV Clias mag met trots de titel ‘Club van het jaar’ van de gemeente Veendam een jaar lang uitdragen. Aan de verkiezing deden 2.165 sport- en cultuurclubs mee uit heel Nederland. Er zijn in totaal 152.000 stemmen uitgebracht. In de gemeente Veendam kreeg SV Clias 138 stemmen, op de voet gevolgd door Tennisclub Veendam met 123 stemmen.

De verkiezing Club van het Jaar is een initiatief van NOC*NSF en een onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Het is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest voor alle sport- en cultuurclubs. SV Clias is creatief geweest het afgelopen jaar, de coronapandemie zorgde ervoor dat alle trainingen in de zaal binnen een jaar tot twee keer toe werden stilgelegd. De trainers waren creatief en enthousiast en bedachten onlinetrainingen en later trainingen buiten op de atletiekbaan. Mede hierdoor bleven de leden trouw aan hun club.

De georganiseerde speculaas-, paas- en Grote Clubactie waren een daverend succes met een hogere opbrengst dan ooit te voren! Van deze opbrengst heeft de club inmiddels een nieuwe airtrack en diverse valmatten aangeschaft. Deze worden veelvuldig gebruikt sinds 19 mei, de dag dat we weer in de zaal mochten gaan trainen.

Heeft u nu zelf een zoon of dochter die het leuk vindt om de hele dag op de kop te staan, radslagen te doen of gewoon lekker te bewegen? Meldt hem of haar dan aan voor 3 gratis proeflessen voor ouder & kindgym, gymnastiek (de basis voor turnen), recreatief of rhönrad turnen. Jongens en meisjes kunnen al sporten bij SV Clias vanaf de leeftijd van 2 jaar. Dit kan via de website www.sv.clias.nl.