Nieuws

16 levensloopbestendige woningen in
Woellust Diep & Sluis tussen Veendam en Wildervank



3.jpg

Wilt u heerlijk wonen op steenworp afstand van alle voorzieningen, maar ook dichtbij de natuur? Het kan binnenkort in Woellust Diep & Sluis. Er is al een langere tijd veel vraag naar gelijkvloerse woningen in Veendam. In nieuwbouwwijk Woellust worden binnenkort 16 geschakelde, levensloopbestendige woningen gerealiseerd, die uitermate geschikt zijn voor een iets oudere doelgroep.

Woellust Diep & Sluis
In nieuwbouwwijk Woellust komen de rust en ruimte van het platteland samen met de levendigheid en de voorzieningen van een stad. De wijk wordt gesierd door groen en water. In de laatste jaren is er in de wijk Woellust veel nieuwbouw gerealiseerd. Toch bleef de vraag naar levensloopbestendige woningen groot en werd deze niet eerder ingewilligd. Daarom worden er binnenkort in de wijk Woellust, op een prachtige en historische locatie, nieuwe woningen gebouwd onder de naam Woellust Diep & Sluis.

7.jpg

De woningen
De 16 geschakelde woningen worden hoogwaardig en duurzaam gebouwd, waardoor ze onderhoudsarm zijn. De woningen zijn zo ontworpen dat er veel verschillende opties mogelijk zijn, waardoor ze mee groeien met uw behoeftes. Door de badkamer en slaapkamer op de begane grond is een leven lang wonen mogelijk. De woningen zullen gasloos opgeleverd worden en worden volledig voorzien van vloerverwarming.

Start verkoop
Wanneer u interesse heeft kunt u contact opnemen met Alders Makelaars. Op woensdag 26 mei zal er een informatiedag plaatsvinden. Dit moment is de start van de verkoop van de woningen. Wanneer u langs wilt komen op deze middag, zult u even moeten bellen om een afspraak te maken. Dit in verband met de huidige coronaregels.