Nieuws

Singer songwriter Jason Staal in vanBeresteyn
tijdens vanB Live SessieJason Staal Persfoto_ Sake Elzinga_1.jpg
(Foto: Sake Elzinga)

“Een jongeman die met de gitaar in de hand zijn liedjes speelt, dat is wat u ziet wanneer Jason Staal op het podium staat. Wat u hoort is even wat anders: een kick van Nederlandse taal, gevat en grappig” (3voor12/VPRO).

Kleinkunstenaar Jason Staal maakt niet alleen prachtige liedjes maar doet ook de muzikale begeleiding bij theaterprojecten zoals ‘Ode aan Irma’ van Mooi Wark.

Het debuutalbum ‘Daggedachten’ van Jason is kleinkunst met een catchy popsausje vermengd met een grote voorliefde voor teksten. Een muzikaal album met alleen eigen werk waarvan duetten met o.a Tim Akkerman, Syb van der Ploeg, Maarten Heijmans, Mooi Wark en Paul de Munnik.

Na ‘Daggedachten’ was het tijd voor ‘Nachtgedachten’. Nieuwe liedjes, nieuw programma, nieuwe gedachten waarbij hij zichzelf op piano en gitaar begeleidt met ondersteuning van een live band.

Op 23 april staat Jason op het podium van vanBeresteyn tijdens een nieuwe vanB Live Sessie. Kijk en luister mee! Als u een linkje heeft besteld dan ontvangt u ongeveer één uur voor aanvangstijd de link per mail om het concert live te kunnen volgen.

Datum: 23 april 2021
Aanvang: 20.15 uur