Nieuws

Van Nederlandstalig tot jazz
door de veelzijdigheid van Trijntje!_MG_4864.jpg

Vrijdagavond heeft Trijntje Oosterhuis op het podium gestaan van vanBeresteyn tijdens een nieuwe vanB Live Sessie. Deze avond zong ze Total Touch hits, prachtige Nederlandse liedjes, jazz nummers, Motown en soul muziek.

Al een kwart eeuw is Trijntje Oosterhuis een grote naam in de muziekwereld en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid en muzikale kwaliteiten. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Burt Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

_MG_4880.jpg

Deze livestream werd aangeboden door de Jonckheren van vanBeresteyn en was gratis te bekijken via vanberesteyn.nl/livestream, parkstadveendam.nl/kabelkrant en SKV kanaal 996.

Trijntje’s carrière begint wanneer ze met Candy Dulfer op internationale podia optreedt, waarna ze met de hit-formatie Total Touch samen met haar broer Tjeerd doorbreekt met hits als ‘Somebody Else’s Lover’ en ‘Touch me There’.

_MG_4872.jpg

Bij de opening van de Amsterdam ArenA zijn miljoenen mensen onder de indruk wanneer zij op grootse wijze ‘De Zee’ zingt. Kort daarna scoort ze met Marco Borsato een grote hit met ‘Wereld Zonder Jou’ en verzorgt zij met Total Touch het voorprogramma van Michael Jackson. Optredens met internationale grootheden als Queen, Lionel Richie, Andrea Bocelli, Toots Thielemans en vele anderen volgen.

Trijntje’s veelzijdigheid komt ook naar voren in TV programma’s als The Voice, It Takes Two en onlangs in De Beste Zangers van Nederland. Op dit moment is ze op TV te zien als jurylid tijdens de zangwedstrijd We Want More en in The Passion speelde ze Maria.

_MG_4887.jpg