Nieuws

Nieuwe contactpersoon Hartstichting in Veendam



167370162_3918277558287975_7741605520065614855_n.jpg

Door Peter Panneman

Jolanda de Jonge al jaren collectant is vanaf heden de nieuwe contactpersoon voor de Hartstichting in Veendam. Als nieuwe aanspreekpunt voor de wijkhoofden van Veendam is Jolanda naarstig op zoek naar nieuwe wijkhoofden voor: Centrum, Havenbuurt, Rivierenbuurt, Ommelanderwijk en Borgercompagnie.

Wat is de taak van een wijkhoofd: Je bent allereerst aanspreekpunt van de collectanten en je probeert eventueel nieuwe collectanten erbij te krijgen, je houdt contact met de collectanten jaarlijks of ze nog willen lopen. Daarbij bewaar je de collectebussen en geeft ze uit aan de collectanten wanneer het zo ver is om te collecteren. Verder hou je met de andere wijkhoofden en met de contactpersoon een vergadering zodat we alles overzichtelijk kunnen houden en mocht er nog wat besteld moeten worden kun je het doorgeven aan de contactpersoon op de vergadering.

`Ik wil samen met de wijkhoofden komend jaar alles opnieuw gaan bekijken en nieuw leven in de organisatie blazen, en hopen op een vruchtbare oogst van collectanten en wijkhoofden`, aldus Jolanda

Door de Corona crisis loopt dit jaar net als vorig jaar alles anders, het virus zorgt voor veel angst bij mensen en dus ook bij vele collectanten van ons. Wij gaan dit jaar i.p.v. met de bus lopen gaan we flyeren en we hopen zo een goede opbrengst voor de hartstichting te kunnen krijgen. De collecte is dit jaar van 11 april tot en met 17 april.

Als er mensen zijn die zich geroepen voelen om te willen helpen collecteren of voor de rol van wijkhoofd. Neem contact op met:

Jolanda de Jonge,
Marktstraat 15 9641 EJ Veendam.
Tel: 06-51331312