Nieuws

Super Tolle Après-ski show in vanB Live Sessie
Ook live op de kabelkrant van VeendamPR Super Tolle.jpg

Ken je dat gevoel? Na een dag skiën sta je in een overvolle Bierstube met harde muziek en grote glazen bier? Je staat in je ski-outfit te dansen en te zingen en je weet niet meer hoe laat het is. Dit gevoel beleef je vrijdag 26 februari tijdens de Super Tolle Après-ski show.

Hang je skipak te luchten, warm de glühwein op en leg de biertjes koud! Want deze avond vier je een feestje in je eigen huiskamer! Live vanuit vanBeresteyn.
Waan je in een echte Bierstube aan de voet van een Oostenrijkse berg en ga  helemaal los met Die Supertolle Schlager Schwestern, Der Rudi und Der DJ Peter Mans!

Die Supertolle Schlager Schwestern zijn al jaren een graag geziene gast op alle Oktoberfesten in Nederland en België en jodel regelmatig op tv. Daarnaast stonden ze op Lowlands en waren ze te gast bij de opening van het Coen en Sanderfest.

Met de kreet “Heeey biertje?” werd hij in één klap beroemd: de skileraar Rudi uit de Heineken reclame. Over een geitenhoeder die ’s winters verandert in de Koning van de Après-ski. Deze held in zijn rode skipak is een waar reclame-icoon geworden en staat in ieders geheugen gegrift.

En of het dan nog niet genoeg is sluit DJ Peter Mans de avond af met de beste après-ski hits.

Trek je ski-outfit aan, maak er een foto van en deel deze tijdens de show via WhatsApp want er zijn leuke prijzen te winnen!

Datum:  vrijdag 26 februari 
Tijd: 20.15 uur