Nieuws

Steenhuis Mini Opslag zomer 2021
ook gevestigd in VeendamHoofd.jpg

Na medio deze zomer is Steenhuis Mini Opslag ook gevestigd in Veendam aan de Lloydsweg 30. Door de grote aanvraag naar miniopslag breidt Steenhuis Mini Opslag uit naar een prachtige locatie in Veendam. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het pand, zodat er deze zomer spullen opgeslagen kunnen worden.

5.jpg

De zoektocht
Door de grote vraag naar mini opslag waren ze bij Steenhuis Mini Opslag op zoek een extra pand. Via Wouter Dijkstra van Alders Bedrijfsmakelaars kwamen ze terecht bij de Lloydsweg 30 in Veendam. ‘’Een pand met potentie op een prachtige locatie’’ aldus Bas Steenhuis. Momenteel wordt het hele pand in goede staat gebracht. Het achterstallige onderhoud wordt aangepakt, het straatwerk wordt netjes gemaakt en er komt een tweede verdieping op het pand! Het materiaal dat gebruikt wordt, is afkomstig van afval van Steenhuis Sloopwerken en zo wordt het een duurzaam bouwproject. Bedrijfsmakelaar Wouter Dijkstra is blij dat hij Steenhuis Mini Opslag een mooi nieuw pand heeft kunnen bieden in Veendam!

3.jpg

Het nieuwe pand van Steenhuis Mini Opslag
Na de bouwvak van 2021 kunt u uw spullen in een opslag van 15m² en 30m² opslaan. U betaalt geen borg bij het huren van uw opslag en Steenhuis Mini Opslag staat altijd voor u klaar. Als u zelf niet over een bus en/of aanhanger beschikt kunt u een bus met gratis aanhanger huren bij Steenhuis Mini Opslag. Het pand wordt bewaakt met camera’s en u kunt 24 uur per dag 7 dagen in de week bij uw opgeslagen spullen.