Sport

Geen volwaardig Zechstein NK Jeugd 2021 in Veendam20120324_Grote_Omloop_Van_De_Veenkolonien_059.jpg

Na dagen van wikken en wegen, overleggen met de Veiligheidsregio Groningen en de gemeente Veendam zien wij Stormvogels Veendam geen kans om een volwaardig Zechstein NK Jeugd 2021 te organiseren op zondag 13 juni 2021 in het centrum van Veendam.

Wij willen een Zechstein NK Jeugd 2021 met ouders en inwoners langs het parcours en ook de mogelijkheid dat mensen blijven “hangen” rond het evenementenplein enz. We snappen heel goed dat er gedacht moet worden in oplossingen maar we voorzien dat we het centrum moeten afsluiten om belangstellenden te weren rondom het parcours en dat zal in de eerste plaats een gigantische kostenpost worden die niet is gedekt in de opgestelde begroting. Bovendien vragen best veel van de direct omwonenden door de volledige afsluiting van straten enz. en dan zullen ze ook nog niet mogen kijken of aanmoedigen.

Omtrent bovenstaande gaan we het Zechstein NK Jeugd 2021 verplaatsen naar de in aanbouw zijnde Wielerarena in en om het oude voetbalstadion van BV Veendam aan de Langeleegte. Het NK wordt nu verdeeld in 2 dagen te weten 12 en 13 juni 2021.

Voorafgaand aan het Zechstein NK Jeugd 2021 zal de Wielerarena officieel worden geopend. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Zechstein NK Jeugd 2021 spektakel.