Nieuws

Romain Doedens in VanB Live Sessie



Romain.jpg

Winschoter zanger Romain Doedens
vrijdag 12 februari in VanB Live Sessie

Romain stond in de finale van Holland's Got Talent en is inmiddels uitgeroeid tot een groot talent. Loepzuiver zong hij het nummer All I want van de band Kodaline en dit leverde hem gelijk een plek op in de halve finale. In de finale zong hij het nummer Soldier On van Di-rect. Een nummer dat aansluit bij zijn persoonlijke verhaal over hoe hij vroeger is gepest en daarna in een depressie is geraakt. Hij hoopte een beetje een steun te kunnen geven aan mensen die hetzelfde doormaken.

Tijdens het Concert van Veendam, op 22 december, stond Romain ook op het podium van vanBeresteyn. Hij zong nummers die ingezonden werden door mensen met een speciaal verhaal. En nu komt hij terug. Niet alleen. Romain komt samen met gitarist en zanger Robert Jay, samen beter bekend als Thonie Romain & Robert Jay. Als special quest komt Daisy Veenstra mee. Ze heeft meer dan 60.000 volgers op TikTok en is vooral bekend van haar rapnummers met een diepere betekenis en haar samenwerking met Diggy Dex.

Bestel voor €7,50 een link via de website van vanBeresteyn.nl en kijk online mee vanuit uw huiskamer. Ongeveer één uur voor aanvangstijd ontvangt u een link per e-mail om het concert te kunnen volgen.

Datum:  vrijdag 12 februari
Aanvang: 20:15 uur