Sport

‘Kies je Sport’ weer van start voor basisschoolkinderenkarate-1665606_1920.jpg
Fotograaf Steve Buissinne 

Ook dit schooljaar organiseert Veendam Beweegt, onderdeel van de gemeente Veendam, het project Kies je Sport voor kinderen uit de basisschoolgroepen 1 tot en met 8. Vanaf vandaag kunnen alle kinderen die op de basisschool zitten in de gemeente Veendam zich inschrijven voor verschillende sportieve en culturele cursussen. De activiteiten starten na de voorjaarsvakantie. Afhankelijk van de Corona-maatregelen kan de planning wijzigen.

Kies je Sport
Kies je Sport is een kennismakingsproject voor basisschoolkinderen uit Veendam. Tijdens het project kunnen kinderen gratis kennismaken met een sportieve of culturele activiteit. Via de scholen ontvangen kinderen informatie over Kies je Sport. De activiteiten worden kosteloos aangeboden door lokale sportaanbieders en de Muziek-, Dans- en Theaterschool. Dit jaar wordt het programma ook aangeboden aan kinderen uit de groepen 1 en 2. Kinderen die wel in de gemeente Veendam wonen, maar niet in Veendam naar school gaan kunnen zich ook aanmelden.

Aanmelden
Inschrijven voor één van de activiteiten kan vanaf vandaag. De activiteiten starten na de voorjaarsvakantie. De planning kan wijzigen in verband met wijzigingen van de corona-maatregelen. Uiteraard wordt dit voorafgaand gecommuniceerd. Het complete aanbod en het aanmelden voor activiteiten kan via: www.veendambeweegt.nl.

Veendam Beweegt!
Veendam beweegt is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. Deze website is de verzamelplaats voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Het platform bevat informatie voor inwoners, sportverenigingen en scholen. Ook alle sportaanbieders en het laatste sportnieuws uit de gemeente staan op het platform vermeld.