Nieuws

vanBeresteyn tot en met 19 januari geslotenBERESTEYN002.jpg

Verdere aanscherping van de RIVM maatregelen zorgt ervoor dat vanBeresteyn tot en met 19 januari de deuren moet sluiten voor publiek. 
Er zijn tot die geen film- en theatervoorstellingen en is de theaterkassa gesloten. De Muziek-, Dans- en Theaterschool,  de Rabobank en het Veenkoloniaal museum moeten eveneens hun deuren sluiten. Het pick up/drop off punt van de Bibliotheek is wel geopend. Kijk voor openingstijden op de website.

Op 22 december wordt het Concert van Veendam in vanBeresteyn opgenomen zonder publiek. De live uitzending is te volgen via SKV en Parkstadveendam.nl. 

Bij Grand Café vanBeresteyn kunt u nog steeds afhaalmaaltijden bestellen, verkrijgbaar van donderdag tot en met zondag tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Nu ook met een heerlijk kerstmenu. Kijk voor meer info op Facebook. 

Bezoekt u het pick up/drop off punt van de Bibliotheek of het Grand Café voor afhaal, vragen wij u om een mondkapje te dragen voor uw en onze veiligheid. Bij binnenkomst ontsmet u uiteraard uw handen en houdt u 1,5 meter afstand.