Nieuws

Brasserie Restaurant La Vache Veendam verkochtLa Vache.jpg

Door Peter Panneman

Na een jaar in de verkoop te hebben gestaan is La Vache verkocht per 28 december 2020. 
Met de nieuwe eigenaar zal er zeker een frisse wind door het restaurant gaan waaien; hierover wordt binnenkort meer bekend.

Paulien vertelt: “Toen wij vier jaar geleden “La Vache” overnamen was het een droom die uitgekomen was. Per slot van rekening hebben wij (Erik en Paulien) elkaar daar ontmoet toen wij daar beiden werkten als respectievelijk kok en gastvrouw. We hebben dan ook onze ziel en zaligheid, moeite, tijd en geld in de zaak gestoken om het te maken tot wat er nu staat. Daarom nemen we er nu ook met gemengde gevoelens afscheid van. Helaas zien wij ons om verschillende redenen ertoe gedwongen om deze keuze te maken.”

De nieuwe eigenaar heeft aangegeven dat hij voorlopig doorgaat met de activiteiten van “La Vache” zoals u dat gewend bent: maaltijdservice, buffetten e.d. Ook aan de kwaliteit zal weinig veranderen aangezien het grootste deel van het personeel blijft werken voor de nieuwe eigenaar.

Erik & Paulien gaan gewoon verder met hun werk in Restaurant Tropiqua, zwembad Zwanemeer in Gieten, de foodtrucks en zullen vanaf medio maart vanuit Zuidbroek een nieuw Cateringbedrijf opstarten. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. 

Erik: “De tijd waarin we nu leven met corona en de sluiting van de horeca heeft ons doen beseffen hoe kwetsbaar we zijn en we gaan nu ook kijken hoe we onze horeca talenten kunnen inzetten op een breder terrein. Terugkijkend op de afgelopen 4 jaar zien we diverse hoogtepunten, de zomermarkten, turftochten en natuurlijk niet te vergeten de bogdike feesten.” 

Erik en Paulien willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. “Wij hebben ons best gedaan om de kwaliteit te bieden die men van ons mocht verwachten. De blijken van waardering aan ons adres hebben ons steeds gemotiveerd”.

We hopen op betere tijden na deze corona crisis en willen al onze collega ondernemers die ook zwaar getroffen zijn vanaf deze plaats een hart onder de riem steken.