Nieuws

SP brengt een schoen voor Poen bij zorginstellingen



IMG_0038.jpg

De SP-afdeling Veendam brengt op 3 en 4 december  een “Schoen voor Poen” bij Veendammer zorginstellingen. Een symbolische schoen gevuld met Sinterklaas lekkernijen. Als hart onder de riem én als blijk van onze grote waardering voor de inzet van de zorgverleners in deze bijzondere tijden.

“We klapten onze handen blauw voor de zorg. Het kabinet weigert echter nog steeds om onze zorgverleners  structureel beter te belonen, terwijl dat hard nodig is.”

SP afdelingsvoorzitter Angelique Schoonewille: “Ook in Veendam verdienen onze zorgverleners meer dan alleen applaus. Zij werken nog steeds keihard om ons door deze crisis heen te krijgen. In de Tweede Kamer blijven we strijden voor meer waardering voor de zorgverleners, maar met deze actie willen we de zorgverleners in elk geval alvast wat lekkers voor tijdens de dienst aanbieden.”

Op donderdag werden door verschillende SP-leden de symbolische schoenen bezorgd bij de Veenkade, AG Wildervanckhuis, de Breehorn en Huize St.Fransiscus. Op vrijdag worden de steunposten van Buurtzorg, TSN en Meander bezocht. In aanloop naar de kerstdagen zal de SP afdeling Veendam de andere zorginstellingen een hart onder de riem steken.