Nieuws

Veendammer horecaondernemers wachten afAppie Weij Slijterij dr Bij (2).JPG
Appie Weij van Brouwhotel Parkzicht

Door Peter Panneman

Nadat een aantal horecaondernemers al aangegeven hebben ook decembermaand dicht te blijven, adviseert ook het Outbreak Management Team (OMT) dat het momenteel geen optie is om per half december de coronamaatregelen met name in de horeca te versoepelen, richting de feestdagen. Daarvoor dalen de besmettingscijfers te langzaam. Een tweetal Veendammer horecaondernemers wachten daarom in spanning af.

Appie Weij van Brouwhotel Parkzicht zal als de horeca wel weer open mag uiteraard ook weer opengaan, maar heeft daar wel een persoonlijke kanttekening bij. Als dat maar niet het begin gaat worden van opnieuw een stijging van de corona besmettingen in januari 2021. Want dan moet de horeca voor de 3e keer opnieuw de deuren sluiten. En daar zitten we met z`n allen toch echt niet op te wachten, aldus Weij.

Java Leo Frans.JPG
Leo Frans van Grand café Java

Leo Frans van Grand café Java wacht de persconferentie in de eerste week van december a.s. af en als we wel weer mogen gaan we zeker open. `Dit jaar is toch al verloren en de decembermaand redt ons toch niet meer`, aldus Frans. Maar het is een stukje `Gastvrijheid `naar de klanten toe.

Hoe de beslissing ook uit zal pakken voor het afhalen van diverse menu`s e.d. blijven de deuren wél geopend.