Nieuws

Veendam in coronatijd - Deel 11Bas Antema.JPG

Door Peter Panneman

De ondernemers in Veendam heten ieder welkom middels spandoeken in het centrum inclusief tekst; `Fijn dat je er bent` en ook op hun facebookpagina is een flyer gepost dat je ook op de koopavond tot 20.00 uur welkom bent, dit allemaal met inachtneming van de coronaregels. Maar hoe gaat het in deze periode met de Veendammer ondernemers? De komende tijd laten we de ondernemer aan het woord. Wij vroegen het aan…

Autovakmeester Bas Antema die sinds 1999 aan de van Stolbergweg in Veendam is gevestigd.

Uiteraard hebben we de zaak strikt aangepast volgens de RIVM-richtlijnen begint Antema, maar verder rijden we deze corona-periode wel door. `Kijk de autodealers hebben het moeilijk` weet Antema maar het voordeel bij ons is dat  mensen meer thuiswerken, en niet op vakantie zijn geweest en er dus geïnvesteerd wordt in de auto. Onze werkplaats omzet is dus ook gestegen, daarentegen is de verkoop gelijk gebleven, terwijl de landelijke trend een stijging liet zien, weet Antema.

Het team van autobedrijf Bas Antema gaat dan ook op dezelfde voet fijn verder, want een tevreden klant is een trouwe klant. Vanaf begin gebruik ik de slogan  `Voor een goed gevoel` besluit Antema.