Nieuws

Concert van Veendam in vanBeresteyn te zien op kabelkrant van VeendamConcert van Veendam.jpg

Op 22 december is Het concert van Veendam in vanBeresteyn. Een sfeervolle avond met verrassingen en mooie muziek. Wia Buze, Erwin de Vries, Sandy Altman, Agnes Woltjes en Romain Doedens zingen de favoriete liedjes van Veendammers. Liedjes waar je blij van wordt en die je aan het lachen maken. Want we kunnen allemaal wel een positieve vibe gebruiken!

Dus welk liedje maakt je blij? Van welk liedje moet je lachen? En waarom? Deel het met vanBeresteyn! Stuur je liedje uiterlijk zondag 29 november met het bijbehorend verhaal via Instagram, Facebook of vanberesteyn@veendam.nl en wie weet wordt jouw liedje op 22 december live voor je gezongen!

De show is live (en gratis) te bekijken en te beluisteren via  de kabelkrant van Veendam  [SKV 996 ] , online via ParkstadVeendam.nl of de Facebook pagina van ParkstadVeendam.

Deze avond wordt ook de prijs uitgereikt aan de winnaars van de lichtjesroute. Wil je ook meedoen met de lichtjestour en kans maken op mooie prijzen? Aanmelden kan nog tot 27 november via lichtjesrouteveendam@hotmail.com.

Tijd: 20:15 uur
Datum:  dinsdag 22 december 2020