Nieuws

Veendam in coronatijd - Deel 8Computerservice Veendam.JPG

Door Peter Panneman

De ondernemers in Veendam heten ieder welkom middels spandoeken in het centrum inclusief tekst; `Fijn dat je er bent` en ook op hun facebookpagina is een flyer gepost dat je ook op de koopavond tot 20.00 uur welkom bent, dit allemaal met inachtneming van de coronaregels. Maar hoe gaat het in deze periode met de Veendammer ondernemers? De komende tijd laten we de ondernemer aan het woord. Wij vroegen het aan…

Edwin Zuur van Valkema Sport 2000…We stapten 1 oktober 2019 in een avontuur door Valkema Sport 200 over te nemen en maakten een planning om te gaan verbouwen en een spectaculaire opening organiseren. Totdat in maart de corona zich meldde. En nu een jaar later kunnen we ons 1-jarige bestaan met allerlei activiteiten niet eens vieren.

Het probleem momenteel is voorraad, alles ligt wereldwijd in container opgeslagen, en komt deze kant niet op. Waardoor de verkoop van b.v. voetbalshirts voor 80% stil is komen te liggen. En neem de Padelsport die gigantisch in de regio in opmars is, maar benodigdheden moeilijk te leveren zijn.

Ik blijf positief ingesteld en dat komt mede dat de gun-factor hoog ligt in Veendam en mede door mijn team die met passie op de werkvloer aanwezig is. Maar laten we hopen dat we gezond blijven met z`n allen en dat de consument straks weer een rondje Veendam kan lopen en winkelen en een heerlijk terrasje kan pakken. Maar eerst is ons motto `Wij willen winnen`.