Nieuws, Sinterklaas

ZoSint en Parkstadveendam komen met Sinterklaasnieuws



Sinterklaas 02.jpg

Sinterklaas is niet voor één gat te te vangen. Nee hij heeft goed nagedacht en gaat dit jaar volledig digitaal in het Parkstad Sinterklaas Nieuws.

Naast dat de intocht dit jaar digitaal is te volgen zal er vanaf zaterdag 14 november elke dag een Parkstad Sinterklaas Nieuws te zien zijn op de kabelkrant van SKV en via www.parkstadveendam.nl

Vermoed wordt dat Sinterklaas zijn intrek neemt in een eigen huis in Veendam, het huis van Sinterklaas. Waar dat huis dit jaar is weten we niet, dat houdt Sinterklaas nog even geheim. Gelukkig kunnen de kinderen elke dag het nieuws volgen van Sinterklaas en zijn Pieten via het Parkstad Sinterklaas Nieuws. 

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn schoentje kan zetten dit jaar, is er speciaal een schoentjezethuisnummerbingo te zien in de afleveringen. Zo weet de Sint waar hij die avond de cadeautjes rond kan brengen. 

Ook de scholen in Veendam kunnen deze afleveringen bekijken via het internet. Zo gaat Sint volledig met zijn tijd mee. 

De afleveringen zijn van zaterdag 14 t/m zaterdag 21 november dagelijks te zien om 08:00 uur, 11:00 uur, 15:00 uur en 17:00 uur via de kabelkrant van Veendam op kanaal 996 van SKV en via www.parkstadveendam.nl