Nieuws

Veendam in coronatijd - Deel 6Issabella Trip.jpg

Door Peter Panneman

De ondernemers in Veendam heten ieder welkom middels spandoeken in het centrum inclusief tekst; `Fijn dat je er bent` en ook op hun facebookpagina is een flyer gepost dat je ook op de koopavond tot 20.00 uur welkom bent, dit allemaal met inachtneming van de coronaregels. Maar hoe gaat het in deze periode met de Veendammer ondernemers? De komende periode laten we de ondernemer aan het woord. Wij vroegen het aan…

Isabella Trip van Yoga bij Isa Yoga die de lockdown in maart als een grote verassing ervaarde. Maar ik ben optimistisch dus had deze orde van grote omtrent het virus niet bedacht.

We hebben nog nooit zoiets meegemaakt, het voelde surrealistisch. Isa Yoga is direct die week online lessen gaan aanbieden om mensen een hart onder de riem te steken en de broodnodige ontspanning te geven in deze onzekere tijden. Online was voor mij geheel nieuw en voor de camera staan was even een dingetje buiten de comfort zone, heb zitten knutselen en doen maar uiteindelijk een hoop bijgeleerd online en mooie lessen gemaakt. Vele klanten bleven Isa Yoga tijdens de lockdown steunen en berichtjes sturen, daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Wat een fijne sociale club yogi's, ik ben er trots op.

`Ik hoop dat de consument de ondernemers in Veendam blijven steunen en zoveel mogelijk lokaal kopen, afhaal maaltijden bestellen enz. zodat we in het voorjaar 2021 weer kunnen genieten van een breed aanbod aan winkels, horeca en entertainment in het centrum van Veendam`, aldus Isabella.