Nieuws

VIDEO: Verbouwing winkelcentrum Autorama
officieel afgerond



_MED8696.jpg

Het winkelcentrum Autorama is na maanden verbouwen totaal opgeleverd. Het centrum heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen en is voorzien van duurzame LED-verlichting. Voor de winkeliers van Autorama en ondernemers die hun bedrijf in de schijnwerpers willen zetten, is er een prachtig scherm aan de buitenzijde van het pand aangebracht voor extra zichtbaarheid en reclame voor hun onderneming.

In nauwe samenwerking met de gemeente, de winkeliers en de buurtbewoners is afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling van het winkelcentrum. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe gevel voor Autorama. De puien zijn voorzien van aquarel beelden die de winkeliers weergeven van het winkelcentrum. Het design van het nieuwe centrum is ontwikkeld door Bun projectontwikkeling.

Het centrum is voorzien van energiezuinige verlichting. Het groen rondom is compleet vernieuwd en er is nieuw meubilair aangebracht. Zo heerst er een prettige sfeer voor het winkelend publiek en de omwonenden. 

Met dronebeelden is er een video gemaakt voor de opening van het vernieuwde centrum. Zo zijn de bijzonderheden, winkeliers en de sfeer in het centrum vastgelegd in een mooi impressie.

Ondanks aanvullende maatregelen tegen corona hebben betrokken partijen het complex binnen de geplande tijd opgeleverd. Door de prettige samenwerking met alle betrokken partijen is Bun trots op het vernieuwde winkelcentrum en kijkt uit naar komende samenwerkingen met gemeente Veendam.