Nieuws

Lions Veendam sluit aan bij organisatie
van de lichtjesroute VeendamLichtjesroute.jpg

Door Peter Panneman

De Lionsclub Veendam gaan Tineke, Ramona en Ingrid ondersteunen om de lichtjesroute tot een groots succes te maken. In een tijd waarin weinig mogelijk is, is er toch een manier gevonden om met elkaar iets moois neer te zetten. De Lions zetten zich op allerlei manieren in voor Veendam, een voorbeeld hiervan is de Moonlightwalk. Dit jaar zou een jubileumjaar moeten zijn door voor de 5e keer de Moonlightwalk te organiseren. Helaas is dat dit jaar door Corona niet mogelijk en daarom zijn de Lions op zoek gegaan naar een alternatief dat wel verantwoord is. Laten we Veendam in het licht zetten! Vlak voor het bekend maken van dit ambitieuze plan kwamen de 3 dames met de bekendmaking van hun initiatief: de lichtjesroute Veendam.  

De ideeën waren makkelijk samen te voegen en er zullen voor de deelnemers en het publiek nog wel wat verrassingen volgen.  Het wordt een prachtige activiteit, van Veendammers voor Veendammers.

De lichtjesroute Veendam heeft inmiddels al heel veel aandacht gekregen en de inschrijvingen stromen binnen. Vanwege de grote belangstelling willen we de deelnemers vragen de lichtjes de hele maand december te laten hangen, zodat iedereen kan genieten van alle lichtjes. De komende tijd zal via social media maar ook in de krant steeds meer aanvullende informatie worden gegeven. Blijf ons dus vooral volgen op de facebookpagina Lichtjesroute Veendam. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 16 november opgeven door te mailen naar lichtjesrouteveendam@hotmail.com