Nieuws

Veendam in coronatijd - Deel 2_MG_1179.jpg

Door Peter Panneman

De ondernemers in Veendam heten ieder welkom middels spandoeken in het centrum inclusief tekst; `Fijn dat je er bent` en ook op hun facebookpagina en winkel is een flyer gepost dat je ook op de koopavond tot 20.00 uur welkom bent.  Dit allemaal met inachtneming van de coronaregels. Maar hoe gaat het in deze periode met de Veendammer ondernemers……

Kees Jan Schott.JPG

Kees Jan van Schott Schoenen aan het Ben. Westerdiep; uiteraard staat de omzet onder druk, maar we zitten gelukkig niet in de grote stad, en ervaar ook dat onze eigen inwoners van Veendam e.o. ons weten te vinden. Dus ze zijn best wel loyaal en kopen lokaal, en ook een koopavond momenteel tot 20.00 uur kan voor ons nog uit. `Maar bovenal zijn we gezond wat toch het allerbelangrijkste is` aldus Kees Jan Schott.

Jac. Sulter.JPG

Jack Sulter van Tweewielercentrum in de Kerkstraat heeft ondanks alle corona maatregelen met een mooie zomer een goed seizoen gedraaid waarbij véél fietsen werden verkocht. Alleen de handel heeft geen voorraad omdat China dus niet leverde. En de koopavond? Daar doe ik niet aan mee, ik kan niet voor één tube bandenlijm de zaak open houden, aldus Sulter.