Nieuws

Veendam in coronatijd - Deel 1_MG_1179.jpg

Door Peter Panneman

De ondernemers in Veendam heten ieder welkom dat zien we middels spandoeken in het centrum inclusief tekst; `Fijn dat je er bent` en ook op hun facebookpagina is een flyer gepost dat je ook op de koopavond tot 20.00 uur welkom bent, dit allemaal met inachtneming van de coronaregels. Maar hoe gaat het in deze coronaperiode met de Veendammer ondernemers? De komende dagen laten we de ondernemer aan het woord. Wij vroegen het aan…

D`Olle Slieter.JPG

Klaas Jager van d`Olle Slieter aan het Beneden Oosterdiep, `De borrel moet vaker op tafel` en jazeker merk ik het ook, mensen komen niet meer bij elkaar op visite dus komt er ook minder vaak een borrel op tafel. Jammer want er moet wel geld in de kassa vloeien, aldus Jager die komende december maand maar liefst 63 jaar op dezelfde locatie met zijn drankenhandel gevestigd is.

Solina.JPG

Gretha Heikens van Zonnestudio Solina aan het Boven Oosterdiep hoopt dat men niet over gaat op een totale lockdown. Onze branche heeft het al moeilijk maar door promotie doen we ons best positieve energie over te brengen op onze klanten. En wat velen niet weten door een zonnebank gebruik bouw je een dosis vitamine D op waardoor je extra weerstand opbouwt.