Nieuws, Summerfun

Summerfun Bij Je Thuis #SINTERKLAAS



Poster Sinterklaas Bij Je Thuis 2020.jpg

Hoor wie klopt daar

Rond half augustus kun je er eigenlijk niet meer omheen. In de supermarkten zie je duidelijk dat Sinterklaas zich voorbereid op zijn jaarlijks tripje naar Nederland om hier zijn verjaardag te vieren. Helaas gaat het dit jaar door de coronamaatregelen niet zoals we dat gewend zijn met een feestelijke intocht op 14 november en activiteiten in aanloop naar Pakjesavond. Toch worden er allerlei creatieve manieren bedacht om voor de kinderen de Sinterklaastijd niet ongemerkt voorbij te laten gaan.   

Een Summerfun Bij Je Thuis #SINTERKLAAS pakket. Summerfun biedt de kinderen van de basisschool (gemeente Veendam) toch 3 weken plezier thuis. Het pakket is vooral voor kinderen van 3 t/m 9 jaar, maar de oudere kinderen zullen zich er ook prima mee vermaken. In het pakket zit een knutsel voor een Sinterklaaskalender. We tellen niet af maar tellen door van 14 november t/m 5 december, Pakjesavond.

Voor de ouders is er ook een belangrijke taak weggelegd. Niet alleen helpen ze hun kinderen, maar geven ook iedere dag een nieuwe activiteit uit het pakket om te maken/doen. Zoals een kleurplaat, schoentje knutselen en opzetten, een spel enz.

Het pakket kost 2,50 euro, dit is inclusief 3 rondes online bingo via de facebookpagina van Summerfun Veendam.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar summerfun@compaenveendam.nl o.v.v. naam en leeftijd van het kind.
Summerfun stuurt een bevestiging met meer info.
OP = OP