Nieuws

Veendam in het licht….Lichtroute.jpg

Door Peter Panneman

Wat drie Veendammer dames t.w. Tineke, Ramona en Ingrid betreft baadt Veendam de komende periode volop in het licht. Welke Veendammer wil...? zijn huis, tuin of raam verlichten? Om vooral de donkere dagen toch iets te “verlichten “.

Lichtroute (2).jpg

De drie dames uit Veendam, willen net als in de vorige eeuw de Parkstad in het licht zetten. En wanneer mogelijk een lichtjesroute uit te zetten. Natuurlijk kunnen ze niet door alle straten, maar aan de hand van opgave, gaan ze een route maken. Het is dus de bedoeling dat eenieder die mee wil doen, zich via lichtjesrouteveendam@hotmail.com gaat opgeven.

Lichtroute (1).jpg

Het wordt een route zonder startpunt, zodat ieder zelf zijn startpunt kan bepalen. Ze willen dit graag eind november realiseren, dus snelle opgave is een pre. Zodat ze kunnen kijken of dit haalbaar is. Iedereen kan al meedoen door b.v. een waxinelichtje in de vensterbank te zetten, hiervoor hoef je je niet op te geven. Opgave voor versierde tuinen of complete straten kan vóór 8 november via lichtjesrouteveendam@hotmail.com