Nieuws

MDT Veendam start Djembe lessenIMG_0356.JPG

In de maand november start de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam met nieuw aanbod. Hobo, Fagot en Hoorn en de Big Band werden recent al toegevoegd. Nieuw is op woensdagmiddag de groepsles Djembe. Instrumenten zijn aanwezig in een ruime opstelling om de anderhalve meter te garanderen en men kan tien keer uitproberen voor slechts 50 euro. Aanmelden kan via info@mdtveendam.nl 

Docent Djembe Harvey Mercera is komend weekend tweemaal te horen met zijn bands in theater vanBeresteyn als onderdeel van de MDT Pruiverij.

Op zaterdagavond 24 oktober om 20.15 uur speelt voor maximaal 30 bezoekers de band Triangulo Latino swingende muziek met Caraïbische en Afrikaanse ritmes.

Op zondagmiddag 25 oktober om 14.00 uur speelt het kwartet FourTune met de Veendammers Eddy Tokromo en zangeres Agnes Woltjes Portugese Fado en Engelse en Groninger Easy Listening.

Alle informatie staat op de website van het theater. Beide concerten duren een uur en kosten 5 euro. Kaarten bij voorkeur online of aan de kassa tussen 10 en 16 uur.