Video

LIVE: Klassiek pianoconcert MDT docenten



foyer.jpg

Op dinsdag 20 oktober geven vier nieuwe klassiek piano docenten )Leonore Lub, Stefanie Rotzsch, Peter Cramer en Greta Gutuleac) een concert in Theater van Beresteyn. In deze nieuwe reeks concerten stellen de docenten van de Muziek-, Dans- en Theaterschool zich voor. Ze spelen om hun leerlingen eens te laten horen wat ze zelf graag spelen en nieuwkomers wegwijs te maken in het aanbod van de MDT.

Het meest gewilde instrument op de Muziek-, Dans- en Theaterschool (MDT) is de piano. Naast twee docenten pop en jazz piano telt de MDT maar liefst vier docenten piano met een klassieke achtergrond. De muziekschool stelt daarmee meteen de vier docenten voor die de intussen gepensioneerde voorgangers Marieke Lantman en Pieter Deddens zijn opgevolgd. Er zijn slecht 30 kaarten á  € 5.00 beschikbaar in verband met de coronamaatregelen.

Het concert is ook live te volgen via de Kabelkrant op www.parkstadveendam.nl en via de volgende TV kanalen HD kanaal SKV 996, SD kanaal SKV 905 en analoogkanaal SKV 66.