Nieuws

Prijzen hoogste zonnebloemen-actie ProkinoIMG_0015_2.jpg

Prokino Kinderopvang heeft ieder jaar een prijzenactie dat mooi aansluit op het ontdekken van natuurbeleving. De kinderen spelen zoveel mogelijk buiten waar ze ook zelf de natuur kunnen ontdekken. In de moestuin wordt met de kinderen gezaaid en geoogst. En wordt er samen gegeten van eigen groenten en fruit. 

Dit jaar was er een zonnebloem-actie op touw gezet. De kinderen mochten een potje met aarde en een zonnebloempit mee naar huis nemen. De drie winnaars van de hoogste drie zonnebloemen mochten woensdag 14 oktober hun prijs in ontvangst nemen. De prijzen, hoe kan het ook anders, zijn tuin gerelateerd.

IMG_0038.jpg

De prijzenactie wordt ieder jaar door Welkoop Veendam ondersteund. Bedrijfsleider Bob Ullehake en tuinkledingverkoop medewerkster Ingrid Scholtens hebben de prijzen uitgereikt.

Lisa haar zonnebloem heeft een hoogte bereikt van maar liefst 3.50 meter. Ze won daar een mooie tuinoveral mee, met daarbij roze laarsjes en tuinhandschoenen. De zonnebloem van Luuk heeft een hoogte bereikt van 2.77 meter. Zijn broertje Jesse heeft met zijn zonnebloem van 1.58 meter de derde prijs in de wacht gesleept. Beiden wonnen een overal met blauwe tuinhandschoenen.

Vorig jaar bestonden de prijzen uit een kruiwagen en tuingereedschap.