Nieuws

Muzikale verrassing bij De Breehorn



wakker worden.jpg

Dweilorkest Wakker Worden! heeft afgelopen zaterdag een optreden verzorgd bij het woonservicecentrum De Breehorn, ter ere van Hilda Benthem die binnenkort met pensioen gaat. Met het eerste nummer “Laat de zon in je hart” hebben we Hilda mooi in het zonnetje kunnen zetten. Een hele verrassing die ze totaal niet verwacht had.

De bewoners konden vanaf hun kamer het optreden aanhoren. Om iedereen tegemoet te komen hebben we op drie plekken voor De Breehorn gespeeld. Ramen en deuren gingen open zodat de bewoners ook van zich konden laten horen. De reacties waren erg positief. Een reden voor ons om vaker op pad te gaan om wat vrolijke noten te brengen. 

Het dweilorkest is een onderdeel van Muziekvereniging Voorwaarts.  2020 is ons jubileumjaar. We zijn 100 jaar jong maar hebben niet groots kunnen uitpakken. Wel repeteren we weer op gepaste afstand.

Door de beperkingen die momenteel gelden hebben we een nieuw onderdeel toegevoegd aan de vereniging. Het harmonieorkest heeft sinds kort een Felicitatie Dienst. Zakelijk kunnen we een muzikale bijdrage leveren aan een jubileum of opening. Particulier aan een jubileum of verjaardag. We vragen hiervoor een kleine vergoeding om de onkosten te dekken. Via onze website voorwaartsveendam.nl zijn we te boeken.