Nieuws

Koffieplein opent haar deuren



DSC_0286.JPG

Door Peter Panneman

Maandag 12 oktober 12.00 uur opent Koffieplein haar deuren in winkelcentrum Autorama waar je 6 dagen per week een bezoek kan brengen aan de gloednieuwe speciaalzaak in koffie en thee. “Na zo’n 6 weken hard werken mag het eindresultaat er zijn, een fantastische look, mooie producten en geschoolde barista’s” aldus Fred en Rob van Loenen, trotse eigenaars van Koffieplein. Voorafgaande was er zaterdagmiddag voor de ondernemers van Autorama alvast een voorproefje. Met uiteraard een heerlijk kop koffie of thee vergezeld van een bonbon.

DSC_0288_0.JPG

Met meer dan 15 soorten slowroast Mocca d’Or koffiebonen in de winkel is dit uniek in Veendam en omgeving. Iedere koffieboon karakteriseert zich door zijn eigen afkomst, smaak en aroma. In het assortiment hebben ze koffiebonen afkomstig van over de gehele wereld. Denk hierbij aan echte koffielanden als Brazilië, Colombia, Peru, Indonesië, Guatemala en nog vele anderen. Koffieplein onderscheidt zich met haar koffiebonen ten opzichte van de grote koffiegiganten en de zogeheten ‘supermarkt-bonen’.

DSC_0299.JPG

Naast een breed aanbod op het gebied van koffie, mag het thee assortiment er ook zeker zijn! Méér dan 30 soorten losse thee, in klein verpakkingen van 100 gram. De keuze voor 100 grams thee verpakkingen is een bewuste keuze, zodat de klant meerdere soorten kan proberen.

DSC_0307_0.JPG

Bij Koffieplein kunt u tussen het winkelen door genieten van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. De baristas staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar voor het bereiden van uw favoriete koffie, of kop thee en serveren ze diverse lekkernijen erbij. Naast hun ambachtelijke appelgebak hebben ze wekelijks een variërende zoete special.