Regio

Noordelijk Belastingkantoor gaat verhuizen



noordelijk-belastingkantoor.png

Noordelijk Belastingkantoor gaat verhuizen naar Haren Het Noordelijk Belastingkantoor gaat verhuizen naar het voormalig gemeentehuis in Haren. Op dit moment zit het Noordelijk Belastingkantoor aan de Trompsingel in Groningen. Het Noordelijk Belastingkantoor huurt de huidige kantoorruimte van de gemeente Groningen.

De nieuwe locatie voldoet beter aan de huisvestingswensen van het Noordelijk Belastingkantoor dan de huidige locatie. Ook de dienstverlening naar de klanten toe wordt verbeterd. De ligging zorgt voor een betere bereikbaarheid. De aanstaande verhuizing van het Noordelijk Belastingkantoor wordt rond het einde van het jaar verwacht.

Met de verhuizing van het Noordelijk Belastingkantoor krijgt het voormalig gemeentehuis van Haren voor de lange termijn een mooie invulling. De huidige gebruikers zijn Burgerzaken en het Gebiedsteam van de gemeente Groningen, de WIJ en een projectorganisatie voor jeugdhulp. Deze blijven hier ook gehuisvest. De ruimte die vrijkomt aan de Trompsingel wordt door de gemeente Groningen ingezet voor ambtelijke huisvesting.

Het Noordelijk Belastingkantoor heft en int de belastingen voor de waterschappen Noorderzijlvest, Hunze en Aa’s en Wetterskip Fryslân en de gemeenten Groningen, Delfzijl, Loppersum en Appingedam. Ook handelen wij voor een groot aantal gemeenten in NoordNederland de kwijtscheldingsverzoeken af.