Nieuws

Stichting Senioren Platform verast door Lionsclub



Stichting Senioren Platform.png

Wij werden als Stichting Senioren Platform Veendam onlangs verrast door het bestuur van de Lionsclub Veendam met de mededeling dat zij voor een groep ouderen in Veendam 50 entreekaarten beschikbaar stelt voor de middagvoorstelling van La Familia op zondag 29 november. De kaarten worden aangeboden door de Lionsclub Veendam in het kader van het ouderenproject vanuit de Moonlightwalk. Het geld is dus geoormerkt en alleen in te zetten voor deze voorstelling.

Een mooie pleister op de wonde van de, vanwege de corona, afgelaste Nationale Ouderendag op 30 september j.l.. We zijn als stichting dan ook ontzettend blij met deze gulle gift van de Lionsclub.

De 50 kaarten zijn, in overleg met de directie van vanBeresteyn, verdeeld over 2 voorstellingen, en wel op zondagmiddag 29 november voor de vroege middagvoorstelling, zonder pauze, van 14.00 uur of de late middagvoorstelling van 16.00. Tussen de beide voorstelling is voldoende ruimte genomen om aan de voorwaarden voor de bestrijding van de corona te kunnen voldoen.

Heeft u belangstelling voor een van beide voorstellingen dan kunt u zich aanmelden bij de dames Hilda van IJsselmuide (VOVO) tel. 0598-623053; Corrie Truin (PCOB) tel. 0598-452838 en dhr. Gerrit Kemkers (KBO) 06-51342862. Bestellingen via onze stichting zijn dus beperkt. Kaarten zijn verder verkrijgbaar tegen de normale kaartprijs van € 20,-- (mits niet uitverkocht).