Nieuws

Heropening Juwelier Kremer Veendam
van verdubbelde juwelierszaakIMG_0150.JPG

Na ruim een jaar van hard werken, en corona die het tempo eruit had gehaald, is de grote verbouwing van Juwelier Kremer klaar. Het naastgelegen winkelpand van de voormalige fotozaak is samengevoegd tot bijna een dubbele vloeroppervlak van 210 vierkante meter.

Vrijdagochtend hebben de kinderen Boaz, Anna en Evita van het juweliersechtpaar de vernieuwde juwelierszaak geopend. Waarbij alleen genodigden, rekening houdend met de corona maatregelen.

IMG_0194.JPG

Juwelier Kremer heeft haar oorsprong in 1930. Sinds die tijd heeft elke generatie een grote verandering meegemaakt. De eerste generatie ging van deur naar deur, de tweede generatie begon een fysieke winkel en verhuisde later naar de grote stad Emmen.

IMG_0199.JPG

“De derde generatie begon meerdere winkels en ook nu blijven we veranderen”, aldus Joseph Kremer. “Eind vorig jaar kon het pand naast ons worden aangekocht. Hierdoor ontstond de mogelijkheid om onze winkel uit te breiden en te voorzien van een nieuwe pui en interieur.”

IMG_0189.JPG

Door het verdubbelen van het winkeloppervlak is de collectie met 40 procent uitgebreid met nieuwe merken zoals Ania Haie, Bulova, Citizen, Bering, Jacob Jensen en nog veel meer. Alles is breder neergezet en mooier gepresenteerd.

Daarnaast is er een eigenwerkplaats voor een goudsmid gecreëerd, er is een dames- en heren-kant, een kinderhoek, een zithoek voor extra privacy en extra veel zitplaatsen.

IMG_0201.JPG

Kremer heeft een stappenteller in de telefoon. De eerste dag zijn er al 10.000 stappen gezet, dat zijn er 3.000 meer dan normaal.

Ze zijn trots op het mooie eindresultaat. En trots dat ze dit op deze mooie locatie in Veendam hebben kunnen doen.


 
Fotoalbum: