Nieuws

Publiek geniet van Jamsessie in Grand-Café Java120302173_760004448065559_6388411301119064776_n.jpg
Foto Gerard Dekens

Na een half jaar pauze was er afgelopen zondag weer een Jamsessie in Grand-Café Java. Dit keer semi-akoestisch, iets minder uitbundig dan gewend, maar niet minder leuk. De muziek was als vanouds, en de sfeer bleef hetzelfde. Ook met de anderhalve meterregel bleef de liefde voor muziek gewoon bestaan. Jong en oud schoven aan om hun kunsten te vertonen, nieuwe gezichten en geluiden evenals muzikanten die al regelmatig hun stempel op de sessie hebben gedrukt.

Een prachtig samenspel van beginnend muzikant met muzikanten met jarenlange ervaring in het vak. Van rock tot country, alles kwam voorbij. Het publiek zat aan de tafels te genieten, de bediening kwam langs voor een drankje tussendoor en er was zelfs een speciale plateservice samengesteld voor de innerlijke mens. Ontzettend goed geregeld door de organisatie en gastheer.

De lijst met reserveringen was zeer snel volgeboekt, dus mocht het deze keer niet gelukt zijn, reserveer alvast via TNV Music op Facebook. Want indien mogelijk, dan blijft dit natuurlijk een maandelijks terugkerend evenement.