Zaalvoetbal V en Z - week 39

V&Z Veendam/Topbrands won ook de tweede wedstrijd van het seizoen. Thuis werd Drs. Vijfje 2 werd met een 7-4 nederlaag naar huis gestuurd en het was een spannende wedstrijd die pas in de laatste minuten werd beslist door Junior Vos die twee keer scoorde. De overige doelpunten werden gescoord door Harmen Hager, drie door Joop Uuldriks en Heine Uuldriks. V&Z 2/ Jos Beeres verloor met 2-5 van REUZ 5.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld en daar won H. v/d. Veen met 5-0 van MF Shipping en het lijkt erop dat dit team mee zal doen om het kampioenschap, want het speelt leuk en snel zaalvoetbal.

Eerste klasse
Smit Facility – Prins Elektro werd in de eerste klasse 6-2 en van Son scoorde drie fraaie goals. Veen Auto’s – Autobedrijf Smid Meeden werd 4-4 in een spannende wedstrijd. Sportcafé Sportplein kreeg klop van Pantalon de Sud met 3-5.

Tweede klasse
In de tweede klasse won Dofine met 4-2 van Euro Mail en daar was met drie treffers van Zwol de man van de wedstrijd. By Kielman – Essity werd 6-7 en dit was een wedstrijd waar het vanaf het begin spannend was en ook bleef tot de laatste minuut. Cijntje scoorde drie keer voor By Kielman en Sidin en Beslic scoorden er elk twee voor Essity.

Derde klasse
In de derde klasse won promovendus Taxi Molijn met 11-1 van 19 mei en de doelpuntenmakers waren Bosma en Soerel die er elk drie maakten en Schuil en Lambeck elk twee. Fc. Sensa won in de derde klasse van MOG ICT met 4-2. Gadero won met 5-1 van Salon la Granja en Sloot maakte daar twee van en bij Salon de Granja ging Eikema nogal te keer tegen de scheidsrechter en kreeg daarvoor geel en heeft geluk gehad dat het daarbij bleef, want hij bleef maar te keer gaan. Hello Kitty Warriors won met 4-3 van Feiken CV.

Vierde klasse
In de vierde klasse verloor Drenth Installatie Techniek met 1-4 van Fabr&Faber en Fc. Koopjesdrogisterij – Kamst 49 ers werd een spektakel stuk. Er vielen 17 goals en een rode kaart voor Kamst 49 ers en twee keer geel voor Koopjesdrogisterij en de uitslag werd 9-8. In de laatste minuut kreeg Kamst 49 ers de kans om te winnen, maar de bal kwam tegen de paal en in de tegenaanval scoorde Koopjesdrogisterij de winnende treffer. Valeton scoorde er vijf voor Koopjesdrogisterij en Haandrikman deed het vier keer voor Kamst 49ers.