Nieuws

Bewoners centrumgebied gratis naar Erwin de Vries



_MG_1400.jpg

Zaterdag 10 oktober komt Erwin met zijn eerste solo programma naar vanBeresteyn. Erwin heeft tal van Groningse liedjes op zijn naam staan en heeft inmiddels zo’n acht albums uitgebracht. Vanaf de jaren 90 treedt de Vries veelvuldig op, op allerlei verschillende manieren en op diverse podia. Een grote wens van de blootvoets optredende liedjesmaker is om ooit een solovoorstelling te presenteren in het theater zonder zijn vaste band. Erwin wil zijn liedjes op een andere manier aan het publiek laten horen. Liedjes die zich kenmerken door verschillende thematieken en gebeurtenissen die soms op een intense, soms cynische dan wel een absurde manier worden vertolkt met meestal een persoonlijke kwinkslag.

Het Wijk-en Buurtbeheer Centrum Veendam deelt een beperkt aantal kaartjes, uit voor mensen in het centrumgebied van Veendam*.

Wilt u in aanmerking komen voor kaartjes? Schrijf je naam,adres, en telefoonnummer op de buitenkant van een envelop, en welke voorstelling je heen wilt, vermeld het aantal kaartjes wat je wilt (maximaal 2 per gezin). Lever de enveloppe in voor zondag 3 oktober bij Riny van de Meer, Molenstreek 86 of Henny Kaldijk, Dr. Koppiusstraat 39. 

Wanneer de enveloppe in de brievenbus doet, krijg je in de week erop de kaartjes thuisbezorgd.

Er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus op =op. Opgave kan vanaf 23 september


Het centrumgebied van Veendam heeft als grens: 
  • In het noorden: Jacob Bruggemalaan, Lloydsweg.
  • In het oosten: Lloydsweg, Van Stolbergweg, Schipperstraat, Boven Oosterdiep.
  • In het westen: Beneden Oosterdiep en Boven Westerdiep.
  • In het zuiden Beneden Dwarsdiep.